Zápis č. 1/2013 ze zasedání členů farní rady

Zápis č. 1/2013
ze zasedání členů farní rady z farnosti Otnice dne 24.10.2013

Přítomni: P.Buchta, Prokop, Matoušková, Mezuláník, Mgr.Pšenáková, Škoda, Konečný
Hosté: Jan Bílek – Lovčičky

Pan Jan Bílek z Lovčiček informoval členy farní rady o možnosti přístupu na internetové stránky Farnosti Otnice a jejich doplňování o potřebné informace. Zhodnotil tyto internetové stránky jako dobře fungující, ale málo aktivní. Je třeba stále aktualizovat a dodávat další informace (články, postřehy, zkušenosti, rady atd.).
Stránky mají název Římskokatolické farnosti Otnice a Bošovice

adresa: www.otnice.9e.cz

Kontakty na administrátora:
bilek.h<zavinac>gmail.com
tel: po domluvě na e-mailu

1) Členové farní rady se zabývali možností pořídit do kostela v Otnicích novou zpovědní skříň. P.Buchta informoval členy, že zpovědní skříň byla původně určena do farnosti Vážany, kde ji však nebudou instalovat. Ve čtvrtek 31.10.se pojedou podívat do Němčan, kde se skříň vyrábí P.Buchta+Mezuláník Pavel + Mezuláník Josef .
Předpokládaná cena 30-35.000,- Kč.

2) Členové farní rady se zabývali možností instalace vysílače dalšího telekomunikačního operátora. Je připravena k podpisu nájemní smlouva, ke které však mají členové farní rady tyto připomínky:
– jak budou vyrobena a instalována střešní okna
– umístění žebříků
– smluvní ošetření prodeje el. energie (nemáme autorství)
– velikost hlavního jističe (jaký bude odběr)
– vyvolat jednání se stávajícím nájemcem (O2) ohledně 3.osoby (kontrola nájemní smlouvy s O2, zda může být i druhý nájemce, aby se vzájemně nerušil signál)
– ošetřit ve smlouvě případné reklamace stavebních úprav na vlastní náklady Starosta obce, pan Prokop zajistí kontrolu nájemní smlouvy a s novým nájemcem bude jednat o výše uvedených připomínkách.

Zapsal: Pavel Mezuláník 25.10.2013

Příspěvek byl publikován v rubrice Zápisy z rad a jeho autorem je admin. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář